ilonpäivä,onnenpäivä..

10:06


 Kuusi vuotta sitten syntyi pieni tyttö aikaisin aamulla.
Nyt hän on jo eskarilainen.
Tämä päivä on omistettu hänelle,
hänen syntymäpäivälleen.
<3

Pääsimme aloittamaan kuvakset eilen viiden jälkeen iltapäivällä,
joten valo meinasi loppua kesken.
Mutta saimme paljon ihania kuvia muistoksi.
Niistä on ajatuksena teettää canvas-taulua ym ihanaa.

Kuvan mekot tilattu POMPdeLUXsilta.
Molemmat neidit ovat tykänneet mekoista hirmuisesti.

You Might Also Like

4 kommenttia

 1. Rakkaat onnittelut E:lle.<3
  minäki oon niin sata kertaa kattonu just nuita mekkoja P:lle mutta en oo raskinu vielä tilata ko postimaksut on niin isot..:( kohta varmaan pakko tilata.:D

  VastaaPoista
 2. Neiti E kiittää <3 Ja mekot on niin super ihania ja laadukkaita et suosittelen lämpiästi :) Meillä niitä useampi ja lisää ois tietty kiva tilata vaikka viimeistään jouluksi. Neiti I ei enää muita suostu pitämäänkään.

  VastaaPoista
 3. Ompa kivoja, luonnollisia kuvia teidän tytöistä. On ihana katsella lapsia, joiden annetaan olla rauhassa lapsia. Ei tungeta liian aikaisin aikuisen muottiin minihameineen ja meikkeineen. Olet taitava kuvaaja! Vaikka sisustusmakumme ei ihan kohtaakaan, näitä kirjoituksiasi on kiva lueskella ja kuviasi katsella. Aina välillä täytyy käydä tirkistelemässä uusimpia blogisi päivityksiä! :)

  Nimimerkki Assi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lapsi saa olla lapsi,pukeutua vaatteiisin mistä todella pitää,ei tarvitse olla merkkiä,mustaa ja sitä "yksinkertaista" mitä paljon näkee. Saa olla kukkaa ja röyhelö,mitä kukin nyt haluaa.
   Tärkeitä on että se on lapsen luonteen näköistä,hänen omaa.
   Ja kiva kun vierailet blogissani!! Ei ole tärkeää että on sama sisustusmaku,vaan se että pitää blogista. Minä en itse lue blogeja missä on sama sistustyyli kun minulla(onkohan niitä edes), vaan tykkään lukea blogeja mistä välittyy aito ihmisyys ja kuvien herkkyys,oli muotiblogi taikka sistus yms. Tervetuloa tirkistelemään vastakin!!

   Poista

Ajatuksia,terkkuja..? Kiitos ♥

Subscribe