15:24<3

You Might Also Like

11 kommenttia

 1. Tämä on siis teidän sängynpääty? IHANA etten sanois, juuri tuollein 'keskelle' huonetta sopiva! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on puusohva,levitettävä sellainen johon laitettiin muutama lankku ja näin saatiin sänky. Eli päätypä hyvinkin.

   Poista
 2. Teillä on kyllä kaunista. Minulla taitaa olla ikuinen kaipuu hirsiseiniin. Ehkä joskus vielä saan sellaiset. Olen viettänyt lapsuuden kesät mökissä, jossa oli hirsiseinät, ehkä se kaipuu on jäänyt siitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lapsuudesta taitaa olla minunkin ikuinen vanhojen talojen rakkaus.

   Poista
 3. WAU =) Ihana piristys tuo puusohva. Väri on hurmaava. Verannalle kaipaisin yhtä. Ensi kesän huutokauposta olisi tarkoitus sellainen löytää jos ei nyt kohdalle satu. Niin ja näyttää ihanalta koko makuuhuone. Meillä on makkari vielä niin kesken. Vanhojen asukkien tapetti keikkuu seinällä ja tuntuu, että sinne on kertynyt nyt tavaraa mikä sinne ei kuulu. Odottelen myös ystäväni talon valmistumista ja voin sitten roudata hoitopöytää ja muuta vauvakamaa hänelle. Tarkoitus olisi vaihtaa tapettia ja laittaa pariovet. Haluaisin vanhat, mutta saattaa olla helpompi löytää lasiset pariovet, kun meillä on tuo huonekorkeus hiukan normaalia matalampi ylhäällä. 210 ovet mahtuu, mutta eikös ne vanhat pariovet ole yleensä korkeempia ?!?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Puusohva antaa kivan piristyksen huoneeseen. Ja tykkään väristä,alkuperäinen.
   Hei meill ois yhdet pariovet,voin ottaa mitat ja kuvat jos tahot? Usein olen mietinyt niiden myyntiä kun tyhjän panttina varastos on.

   Poista
  2. Ooh, tottakai kiinnostaa =) Ilmanmuuta mittoja kehiin, jos mahdollista ja raaskit niistä luopua. Voi että, olen jo ihan tärinöissä, jos vaikka olisi hyvät. Laitakko mulle postia mun omaan mailiin suveliina@hotmail.com . Välillä tuppaa toi blogimaili jäädä huonolle huomiolle. Kiitos jo etukäteen vaivannäöstä =)

   Poista
  3. Upea sohvasänky ja upea huone!

   Poista

Ajatuksia,terkkuja..? Kiitos ♥

Subscribe