21:41 Tilaa,avaruutta,sitä tarvittiin ja kaivattiin. Sekä työrauhaa,suljettuja ovia.
Sitä myös saatiin pienen muutoksen myötä. Yläkerran rakennus ei ole vielä suunitelmissa,joten täytyi heittäytyä ja laittaa luovuus peliin. Niinpä meidän makuuhuoneesta tuli media/työhuone.
Me muutettiin olohuoneen nurkaan,johon on tekeillä alkovi.
Saatiin 20 neliö tilaa paljon hyödyllisempään ja monipuolisempaan käyttöön.
Ja olohuone rauhoittui kun telkkari lähti.
Alkoviin tarvitaan metreittäin valkoista kangasta ja hiukan puutavaraa.
Katsotaan milloin se valmistuu.
Työhuone on jo hyvällä mallilla,pientä järjestelyä vielä,sekä sohvapöydän maalausta.
Kodista tuli hetkessä toimivampi,kaikki osapuolet ovat tyytyväisiä. 
  Aika yllätävä muutos,ovat monet todenneet.
Mitä ajatuksia tämä teissä herätti?


Hyvää viikonloppua!!

You Might Also Like

18 kommenttia

 1. Näyttää toimivalta. Minä kyllä ihastuin teidän sänkyyn, enkä peittäisi sitä sermin taa jos ei olisi ihan pakko.
  Ensimmäisessä kuvassa pisti silmään ruskea matkalaukku, joka näyttää ihan samalta kuin meilläkin on. Tosin meillä se on halkaistu kahtia ja tehty koiran makuupaikaksi. Teillä se sopii kauniisti kokonaissisustukseen! Kodikkaan näköistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mietin minäkin,raaskiiko noin kaunista jättää verhojen taakse. Sopii hyvin noinkin. Mutta katsotaan toimiiko. Meidän matkalaukku kätkee sisälleen paljon lasten nalleja ym. Siskoni lahjoitti sen häiden aikaan,pian 9 vuotta sitten.

   Poista
 2. Aivan ihanan kodikkaan näköistä.
  Avara tila näyttää todella houkuttelevalta, joten jäin kanssa vähän pohtimaan alkovia...
  Kuvahan ei kerro kokonaisuutta, joten aatostelut täällä ovat hiukan rajallisia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Kokonaisuus tulee melkein kun yhditää kuvat :) Mutta vaikee se on hamottaa kun ei ole nähnyt tilaa. Alkovi jääköön vielä mietintään,hiljaa hyvää tulee.

   Poista
 3. Herätti sellaisia ajatuksia, että ihailen ja tykkään, kun ihmiset uskaltaa tehdä kodistaan itselleen sopivan ja toimivan käyttämällä luovuutta, eivätkä kangistu perinteisiin kaavoihin. :) Kaunista, kaunista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos kauniista sanoista! Usein huomaan itse kuinka kaavoihin kangistunut sitä on huonejaon suhteen. Entisaikaankin talon emäntä ja isäntä nukkuivat suuressa alkovissa keskellä pirttiä. Ja tämä toimii myös meillä hyvin. :)

   Poista
 4. Kivannäköistä! :) Mikä kartta lattialla nököttää?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitän! Kartta on suomen taloudellinen kartta vuodelta 1934. Eräältä kirpparilta löysin tämän,kehyksetkin sopivat kivasti tyyliin. Jokin noissa vanhoissa kartoissa viehättää minua.

   Poista
  2. ..taloudellinen kartta..mielenkiiintoista :)

   Poista
  3. Eikö,aika hauska kyllä. Siihen on merkitty elinkeinot,teollisuus ja maatalous yms.

   Poista
 5. On kyllä hyvän näköistä....ja nyt kun olen livenäkin nähnyt teidän talon niin osaan hahmottaa mistä kuvat otettu jne. :)
  Edelliset kuvat oli ihania :)
  Minäkin eilen vähän laitoin kotia...niin mukavaa puuhaa....mulla seuraavana vuorossa eteinen... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sussu! Ihana kun oot saanut laitettua kotia! Se on kyl mieluisaa puuha. Joko eteisen tauluseinä alkaa hahmottumaan?

   Poista
 6. Ihanan näköstä ja tilavaa! =) Minusta oikeinki onnistunu muutos! :) Ei se oikein joo oo miellyttävä, jos on telekkari/tietsikka olokkarisa, just se on yks niitä parhaita asioita, joista nautin uuesa kojisa, ku on erikseen työhuone/vierashuone, josa on työpistettä ja iso näyttö tietsikoineen nii ei tartte niitä tuvasa kahtella. :) Täälä kans vähä joka huoneesa menosa muutoshommat :P Jopa 3kk asuttu ja nyt jo vejetää taas tapettia seinään, maalataan. :P Just se täsä omasa kojisa on parasta, ku voi tehä mitä ihtiä kiinnostaa! :D Mutta niin kaunista teillä, oottelen työhuonepostausta =) Hauskaa viikonloppua teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!! Samaa mieltä,ei mitään ylimääräisiä laitteita olohuoneeseen! :) Ja kuulostaa niii..iin tutulta tuo innostuksesti sisustaa ja rempata! Meil kans sama homma et pari kk muuton jälkeen ensimmäisen muutokset alkoi,levyä lähti seinästä ja tapettia tuli seinälle ym. Mut sitä vartenhan se oma koti on et saa tehdä fiiliksen mukaan aina kun ideoita syntyy,eikä katsella samoja tapetteja parikymmentä vuotta.

   Poista
 7. Kuvat kodistasi saavat minut aina huokailemaan.
  Blogissani on muuten haaste sinulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos,haasteesta ja kommentista! Minä käyn kurkkimassa ja koitan saada haasteen toteen :) Haasteet tahtoo jäädä tekemättä kun hetken fiiliksen mukaan blogia kirjoittelee. Mutta lupaan ryhdistäytyä.

   Poista
 8. Oijoi, nämä kuvat ja tunnelma - ihan mieletöntä. Hyvä idea tuo paikkojen kierrätys! Turha sitä tilaa on tyhjänpanttina pitää ja kun on noin kaunis sänky niin miksi se ei voisi olla vaikka millä paraatipaikalla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinpä,sänky kelpaa vallan hyvin myös paraatipaikalle. Siitä onkin tullut lasten suosikki paikka lukea kirjoja ja lepäillä koulun jälkeen. Kierrätys kunniaan :)

   Poista

Ajatuksia,terkkuja..? Kiitos ♥

Subscribe