Pientä muutosta olohuoneen puolella

10:32
Viikonloppuna saimme vihdoin siivottua lasiverannan ja sen myötä vanha sohva kaunotar muutti kesäksi sinne.
Ilmojen lämmetty lasiverannasta tulee kuin toinen olohuone,joten tottahan siellä on sohva oltava.
-
Muutoksen myötä lasiverrannalta siirty iso arkku olohuoneen puolelle,valaisimet vaihtoi paikkaa
ja muutama uusi tyynykin on sohvalle ilmestynyt.

Huomaan että kesäksi sisustus selkeytyy sisätiloissa ja lasverrannalta löytyy taas ihanaa värien loistoa vaaleanpunaisine ikkunanpielineen. Romanttista.

Mutta ei enempää siitä tälla kertaa. Nyt pojan kanssa pyöräilemään!

Kauniita hetkiä teille kaikki ihanaiset lukijat!

You Might Also Like

14 kommenttia

 1. Tosi kaunista! Love it! Ja oli kiva nähdä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos selma! Oli kiva nähdä,tuuhan meilkin poikkeen! Vaiks sen bussilastin kera ;) Heh!

   Poista
 2. Tulin heti vastavierailulle blogiisi. Kuinka viehättävä koti teillä onkaan! Kaunis! Tuo tumma hirsiseinä on lumoava. Aloin nyt himoita sellaista meillekin, kun olkkarin remontti on edessä joskus tulevaisuudessa. Tähän asti olen vannonut, että siitä tulee valkoinen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun tulit! Ja kaunis kiitos. Tumma hirsiseinä on niin upea et suosittelen lämpimästi. Meiltä tosin löytyy molempia värejä. Molemmat hyvä :)

   Poista
 3. Hyvin hyvin ihania kuvia! Niin miellyttävä tunnelma olkkarissa, tuo ruokapöytä, tuolit, kattokruunu. Olen täysin samaa mieltä kanssasi siitä, mitä kirjoittelit tänne jokin aika sitten, että oman näköinen koti on niin paras juttu. Näin se on!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Totta joka sana. Usein huomaan kuinka aina vaaditan ja halutaan enemmän ja enemmän,ei nähdä omassa kodissa sitä kauneutta,vertaillaan. Ei hyvä laisinkaan. Jokainen olemme ainutlaatuisia koteineen!

   Poista
  2. Kyllä, näin juuri. Pidän niin mielenkiintoisena ja kiehtovana sitä, kun kodeissa näkyy ihmiset ja elämä, heidän oma persoona. Ja he viihtyvät siellä. Ja arvostavat sitä.

   Poista
 4. Voi että tykkään tuosta avaruudesta ja siitä, ettei joka paikkaa ole täytetty tilpehöörillä - toisin kuin meillä ;D Kaunista!
  Millä muuten olet käsitellyt tuon tumman hirsiseinän? Se on hieno! Olen miettinyt, että jos osan esiin kaivetusta lautaseinästä "värjäisi" tummaksi. Se toimisi hyvin muuten vaaleiden seinien kaverina.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meil tilpehöörit kiertänyt kirpparin kauttaa uusiin koteihin ja uusia en ole vielä tullut vastaan. :) Mä tykkään niin teidän kodin kaikista ihanista nurkista kauniine esineineen.
   Tumma hirsiseinä käsiteltiin Osmon läpikuultavalla puuvahalla. Yhdellä käsittelykerralla saadaan hengittävä pinta. Kävisi kyllä todella upeasti lautaseinään!

   Poista
 5. On niin levollista katsottavaa. Oikein janoan päästä kurkistamaan teidän lasiverannalle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kylmät ilmat jätti lasiverranan taas taas unohduksiin. Odotan ilmojen lämpenemistä,sit innostuu varmasti kuvailemaan sitä.

   Poista

Ajatuksia,terkkuja..? Kiitos ♥

Subscribe