09:43

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Porkkanapiirakkaa,sisustuksellisia muutoksia olohuoneessa,maalausta,työhuoneen hidasta etenemistä,
pyöräilyä,kuivuneita ruohoja ja oksia joita lapset ei raaski heittää pois.
Armotonta flunssaa,flunssasta johtuvaa kodin kaaosta kun ei jaksa siivota,autottomuutta,
kiirettä jonka itse on buukannut,peruuntunutta kampaaja aikaa.
Hiukan takkuista arkea ilon lisäksi.
Viikonloppuna juhlimaan siskon synttäreitä,joten hiukan omaa aikaa tiedossa.
Tulee juuri oikeaan saumaan.

Olette ihania kun jaksatte vierailla ja kommentit ovat aina kivoja yllätyksiä.

Kivaa päivää teille ja riemua loppuviikkoon!

You Might Also Like

14 kommenttia

 1. Aivan mielettömän kaunis lattia. Tykkään myös sohvapöydästä, jotain tuollaista minäkin etsin. Vaan ei ole tullut vastaan, ja ilman olohuoneen pöytää mennään edelleen...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Lattiat on talon alkuperäiset,koloiset ja kuluneet,mutta niin kauniit. Remontissa maalattiin ne,mutta ei hiottu laisinkaan. Sohvapöytä on kanssa talon peruja,oli ruskea,nelivuotias maalasi mamin kanssa valkoiseksi :) Hyvää kannattaakin odottaa.

   Poista
 2. Tykkään vaan niin sun sisustuksesta =) Toivottavasti flunsaa aalto alkaa hellittää. Meillä aloittiin uusi kierron. Johan tuossa oltiinkin ehkä viisi päivää terveenä. Tuo alkovin tapetti on mahtava. Keittiön tapetti saa meillä olla edelleen punainen. Vedettiin vessaankin kunnolla väriä, sitä turkoosia 50-luvun perhostapettia. Nyt on makuuhuoneen tapettivalinta edessä ja se tosiaan tuottaa päänvaivaan. Menätisiinkö trendigeometriala vai överikukkasilla, hmmmm siinäpä pulma =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi sua,mä tykkään myöskin siun sisustusjutuista,erityisesti siitä punaisesta tapetista,nappaisin sen mielellään meille kaappiesi lisäksi :)
   Tää flunssa vie kyl vedot täysin,sohva houkuttelee kummasti. JA voih,laitahan kuvia turkoosista veskistä. 50-luvun tapetit on kauniita,meillä tulee jotain sellaist lastenkammariin. Makuuhuoneeseen käy tapetti joka ilmentää huoneen tunnelmaa,sellaista mitä haluatte sinne. Ensin tunne,sit väri,ja sen pohjalta valinta on mun vinkki ;)

   Poista
 3. Ihania kuvia taas kerran! :) Ja miten raikkaan näkönen onkaa tuo pöytä valakosine ja sinisine tuolineen! :) Sinne paranemisia ja aurinkoista loppuviikkua! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti,me parannellaan tääl auringon paisteessa! Sininen yllättää positiivisesti sisustuksessa. Pöytä on kierrätyksestä kotiutunut,tykkään et käy keittiöön kivasti. Heti erilainen fiilis kun pienempi pöytä.

   Poista
 4. Ihanat pinnatuolit! Kyllähän se pieni muutos sisustuksessa aina piristää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pinnatuolit on kivat,ollut meillä jo kolmisen vuotta. Nyt olen miettinyt niiden kotiuttamista uuteen kotiin,ainakin osan. Minulla tiedossa vanhat tuolikaunottaret,jotka haluaisin meille. :) eikä kaikkia voi millään säästää.

   Poista
 5. Paranemista! :) ja teiän talo täynnä kivoja yksityiskohtia.. kaunis tuo roikkuva tuikkulyhty. :)

  VastaaPoista
 6. Kiitti Aino. Piti itse oikeen katsoa kuvasta et mikä ihmeen lyhty. Roikkunut tuossa niin kauan ettei enää edes huomaa :)

  VastaaPoista
 7. Onko teillä tuon näköistä, kun et ole jakanut siivota :) Tuo ovi on mahdottoman kaunis. Ja kaikissa kuvissa on kevät, valo on jo ihan erilaista. Mukavia juhlia ja viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No on,mutta kuvissa ei näykkään kuinka likaiset lattiat,ne sain kerran viikossa kuurata juuriharjalla ja mä en jaksa. :) Kiitos sinulle kun et huomaa niitä. Meillä oli ihanat juhlat ja niin onnellista.

   Poista

Ajatuksia,terkkuja..? Kiitos ♥

Subscribe