Pikaiset kuulumiset..

12:04Kuin huomaamatta hiljaisuus blogissa syvenee näin kesäisin. Ei ole aikaa istua koneella,kun aurinko pilkottaa taivaalta.
Me on maattu riippumatossa,luettu kirjaa,uitu uimalassa kun järvi lainehtii levää,lenkkeilty koko perheen voimin,kirppistelty ja saatu ihania uusia juttuja kodin sisustukseen,tapetista keittiön valaisimiin. Nyt odotetaan tapetoinnin inspiratiota. Joten toivottavasti pian luvassa sisustusjuttuja blogiinkin!

Kuvat ajalta ennen levää.

Terkut ja kivaa viikonloppua!

A-R

You Might Also Like

9 kommenttia

 1. Kauniit kuvat...harmi, että levä estää nauttimasta luonnon vedestä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Levä on ikävä juttu,en tykkää!!

   Poista
 2. Ihanat kuvat taas! Ja yök levä, pilas teidän mahtavan kesäohjelmapaikan!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos.. taas :) Levä on ikävä seuraus kaiken maailman lentolannoituksista ja teiden suolauksesta,murr!! Ovat kuulemma yrittäneet vuosia pelastaa ko. järveäkin,mutta taitaa olla myöhäistä. Pohjasta kuumella nousee vuosikymmenien saasteen. Yök!

   Poista


 3. Feel free to surf to my website: hack fileice

  VastaaPoista
 4. Aivan ihana tuo kolmas kuva, upea vastavalo. Ovat toki kaikki muutkin kauniita. Minusta taas tuntuu, että minulla on kesällä aikaa paremmin postata, kun ei ole vielä kaikkea syystohinaa (opiskeluja, harrastuksia yms.). Toki aika sujuu oikein rattoisasti muutenkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kolmas on minunkin lemppari,tytön hymy vastavalossa saa minutkin hymyilemään.
   Minä ajattelin että kesällä on aikaa ja tilaa kuvata ja blogata. Mutta kyllä kolmen lapsen kanssa arki onkin ollut niin menevää koko kesän,ettei ihan mennyt suunnitelmien mukaan. :) Mut pyrin etten ota paineita blogin päivittämisestä ja kiva ois ehti tätäkin tekemään. Kaikki aikanaan.

   Poista
 5. Moi! Blogissa HAASTE! Lähde mukaan!! http://mamigogo.bellablogit.fi/2013/07/29/a-beautiful-body-haaste/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi Minttu! Haaste oon ehdottomasti kiehtova,pitkään olen miettinyt kirjoitanko aiheesta blogiini. Kolmen sektiolla syntyneen lapsen jälkeen vatsan muoto on muuttunut ja selkääkin koristaa arvet eräästä leikkauksta,mutta viimeisen vuoden aikan olen päässyt kaikista eniten sinuksi vartaloni kanssa. Enimmäistä kertaa hyväksyn naiselliset muodot.
   Tarinasi on kaunis,katsotaan rohkenenko tarttua haasteeseen. Olen otettu että kutsuit minut mukaan! Kiitos.

   Poista

Ajatuksia,terkkuja..? Kiitos ♥

Subscribe