Kuppi teetä,kynttilöitä..

21:55

..hetki ystävän kanssa,lasten  ilo ja riemu.
Tytär sanoi: Äiti,tuntuu ihan joululta.
Onnellinen ilta,hetki.Erittäin ihanaa viikonloppua teille ihanaiset!!
Nautitaan syksyn säästä ja kauniista hetkistä!
 
A-R

You Might Also Like

13 kommenttia

 1. Voi kun ihana, tuntuu ihan joululta =) Ihania fiiliskuvia. Kyllä pitää itsekkin ottaa kynttilät esille =) Mukaaa uutta viikkoa!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kynttilät tekee syksyn ja heti oli ilmassa aavistus joulun odotusta :) Aika hauska. Nyt jo :)
   Kivaa viikkoa sinulle!!

   Poista
 2. Niin kaunista ja niin tunnelmallista!!! Ihanaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. Ja mä teidän puutarhasta! Kiitos :)

   Poista
 4. Tätä kommenttia ei tarvitse julkaista, mutta täytyy sanoa, että mukavan blogisi pilaa se, että kirjoitustyylisi on muuttunut Vartiainen-Jokitalo -linjalle. Maistuu jotenkin matkimiselle. :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! kiitos kommentista. Täytyy todeta etten tunne kyseisisä henkilöitä ja hedän blogeja (jos heille siis on). Eli aika hassu väite tuo matkiminen. Jos tsekkaat ensimmäsen postauksen niin huomaat mikä on ollut alusta asti tyylini.

   Poista
 5. Ihania fiiliksiä ja oli kivat kahvittelut meillä ke Pompotissa :). Hei jos muistat niin laita mulle sen hollantilaisen nettikaupan osoite: tarjassnowland@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Tarja! Ja kiitos :) Jep,oli kivat kaffittelut,otetaan joskus uusinta :) Mä laitan sul sen osoitteen,arvaa olenko muistanut,en!! Sorry.

   Poista
 6. Ihanaa, kodikasta tunnelmaa -sitä parasta syksyä - vaikken muuten oikein syksystä välitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!
   Mä olen opinut hiljalleen nauttimaan syksystä,löytämään siitä ilon. Joten ymmärrän kyl tuo ettei niin välitä,mut kaikkea voi oppia.

   Poista
 7. Heippa. Ihana syksy näissä kuvissa.Tuo lamppu pöydän päällä on juuri tuon värisenä( =peltisenä) niin hieno, haluisin itelle kans. Minä kurkkaan blogisi vähän väliä. Hirsitalot kiehtoo ja sulla uskomaton taito kuvata ja sisustaa ja yhdistellä kaikkee erilaista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa! Ja hei kiitos paljon,ihana et jutut kiinnostaa! Lampulla on aika kiva tarina, Nykistä luistinradalta lähtöisin :) Kerron siitä joskus lisää!

   Poista

Ajatuksia,terkkuja..? Kiitos ♥

Subscribe