Toiveita,idoita..?

16:20


A-R

You Might Also Like

8 kommenttia

 1. tänä aamuna pää on tyhjääkin tyhjempi, mutta toiveiden sijaan haluan sanoa, että jatka samaan malliin, minä ainakin tykkään tästä juuri tällaisenaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ruut! Kiva kuulla et tykkäät tällaisenaan! Pidänkin blogin 100% oman näköisenä,vaikka toiveitakin otan vastaan. Täälläkin nimittäin välil pää tyhjänä ja olisin ihana saada jotain uutta irti blogiin,you know.

   Poista
 2. Minä olen huono vinkkaamaan mitään. Tykkään siitä, että ihmiset ovat postauksissaan omia itseään ja kertovat siitä mikä kulloinkin kiinnostaa. Jatka vaan samaa rataa. Mukavaa viikon alkua sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos palautteesta!!
   Jatkan varmasti samaa rataa! Ja jos jollakin ideaa/toivetta niin varmasti poimin sieltä itselle sopivan. Omannäköisen. :)
   Olen sitä mieltä että blogista menee helposti fiilis jos lähtee tekemään muiden näköistä. Kivaa alkavaa viikkoa sinulle!!

   Poista
 3. Tykkään tälläisenaan.. Mut aina kiinnoostavampi ois , jos joskus laittasit enemmän kuvia myös itsestäsi.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiedän tuon,antaa pohjaa blogille kun näkee kuka takana luuraa :) Itseni kuvaus ei ole luontevaa,mutta jospa mies tarttuis joskus kameraan sopivan tilanteen tulleen ja tallentuis aito/luonnollinen kuva. :)

   Poista
 4. Juuri sellainen, omanlainen.
  Ei toisten ajatusten, vaan omien! =)
  Ihanaa viikkoa!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joskus on myös hyvä kuunnella toisten ajatuksia,mutta niissäkin olla rehellinen itselle. ja tehdä omannäköistä. Terkut!

   Poista

Ajatuksia,terkkuja..? Kiitos ♥

Subscribe