Valokuvan voimaa..

18:07

..ohjelman myötä on käynnistynyt myös itsellä oma voimaannuttavan valokuvan prosessi.
Olen opetellut katsomaan itseäni rakkauden silmin,ei virheitä etsien. Ensimmäistä kertaa olen uskaltanut antaa tunteiden näkyä kuvissa.
En ole koskaan viihtynyt kameran edessä,se on ollut erittäin hankalaa minulle.
Nyt olen kuvannut itseä,se on ollut voimaanuttavaa ja puhdistavaa. Tärkeä matka itseensä.


P. S Suosittelen kyllä katsomaan sarjat areenasta.
Erittäin ihanaa viikonloppua teille!
Nyt nautitaan auringosta ja valosta!


A-R

You Might Also Like

10 kommenttia

 1. tiedän tunteen. miksi sitä aina huomaa ensimmäisenä ne lisääntyneet rypyt, suuret pussit silmien alla ja kaikki muut virheet? olen kumminkin iloinen, että hiljalleen myös täällä aletaan olla armollisempia itselleen :) Ihanaa viikonloppua sinulle kaunokainen <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin totta. Aina katsonut itseä niin kriittisesti et huh! Onneksi hiljalleen on oppinut armollisuutta ja osaa katsoa itseä rakastavasti. Ihanaa vkl myös sinulle kaunotar ♥

   Poista
 2. Tuo ohjelma on saanut itsessäkin monenlaisia asioita liikkeelle - ainakin ideoinnin osalta :) Haluaisin käydä ihan sen koulutuksenkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama täällä,on herättänyt monlaisia ajatuksia ja tunteita. Ehdottomasti kannattaa mennä koulutukseen jos siltä tuntuu,varmasti todella hyvä.

   Poista
 3. Ihana Antta. <3 Sulla on kaunis värikin hiuksissa. Ja tuo sarja on tosiaan ajatuksia herättävä. Voin niin hyvin samaistua tunteeseesi, itsekin huomaan katsovani kriittisesti itseäni, mutta täytyy myös opetella katsomaan hyväksyvin silmin eikä aina vikoja etsien. Miss you..!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanainen!! Hyvä kun havahtuu siihen miten paljon voi itse vaikuttaa itseensä,jo pelkällä katseella. Miss you! Toivottavasti pian nähdään!!

   Poista

Ajatuksia,terkkuja..? Kiitos ♥

Subscribe