Kuvat kertovat enemmän kuin tuhat sanaa..

12:01

Tosinaan tahtoisin kertoa paljon,kirjoittaa loputonta sanojen virtaa.
Viime aikoihin on kätkeytynyt äärettömästi..
..tunteita,hetkiä,oivalluksia. Kertoisin hymyn,syvän onnen läikähdyksen sisällä,kuinka katseet kohtasivat,lapsen hetkessä elämisen herkkyyden. Hänet joka istui tunnin junassa ja jakoi paljon.
..hetkiä sieltä,toisen täältä,ajatuksia elämästä. Eivät sanat riitä sellaiseen,ne hetket on sydämessä,katseessa. Minussa. Nautitaan tästä hetkestä. Tehdään valintoja itselle,jokainen tavallaan.
Ei tarvitse ymmärtää muita,opetellaan ensin ymmärtämään itseä. Olen onnellinen niin monesta,ihmisistä ympärillä,kauniista vaatteista,puiden huminasta,polttopuiden pilkkimisesta,hyvästä viinistä,uudesta poskipunasta,pyörästä joka vie minut järven rantaan,epäonnistuneista kaupoista,lapsen kiukusta,sähkölaskusta. Listaa voisi jatkaa loputtomiin,mutta ei se ole tarpeen.  Riittää että tiedän.
Voin jakaa teille siitä vain yhden piirron,niin pienen. Kuvat kertovat paljon enemmän tästä tästä hetkestä,elämäntilanteesta.

Sen haluan teille kertoa että olen onnellinen tästä blogista ja teistä lukijoista,ihmistä joista osa on saanut jo kasvot. Jokainen merkitsee jotakin.


Iloa viikkoonne!

A-R

You Might Also Like

8 kommenttia

 1. Äsken, kun olin lenkillä...aurinko paistoi oli, jopa vähän kuuma, luonto on heräämässä...näin sinivuokkoja.... tunsin ihmeellistä onnea...kaikki on niin hyvin...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa! On hienoa kun pysähtyy ja huomaa sinivuokot ja onnen ❤️

   Poista
 2. Voi ihana postaus ❤ Kiitos itsestäsi ja blogistasi, josta saa aina hyvän mielen tai toivon sitä lukiessaan. Ehkä mekin joskus vielä törmätään =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sanoistasi!! 💕 aivan ihana kuulla että blogi antaa sinulle niin paljon! Että voin jakaa palan sitä hyvää mikä minulla on! Ja ehkä me tavataan,aikanaan. Olisi ihana.

   Poista
 3. Ihania sanoja!! Ja voi kun omat ajatukset ovat hyvinkin samanlaisia. Mukavaa viikkoa sinne <3

  VastaaPoista
 4. Kiitos! Ja kiva kuulla et siellä ruudun toisella puolella löytyy samojen ajatusten kansa olevia! Samaa olen tainnut sinullekin joskus sanoa.

  VastaaPoista
 5. Iloa viikkosi! Ihania sanoja ja kuvia! Ja kiitos blogistasi, se ilahduttaa aina. Ne piirtosi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!! Ihana vk olikin,vaikkakin väsymys yllätti. Terve sellainen. Iloa sinun viikonloppuun!

   Poista

Ajatuksia,terkkuja..? Kiitos ♥

Subscribe