Keittiön..

18:01

..fiilis muuttu helposti muutamalla pienellä yksityiskohdalla. Ei tarvita kuin erilaisia tarjottimia,pulloja ja tölkkejä,niitähän löytyy jokaiselta. Niitä kun vaihtelee niin yllättävästi vaikuttaa yleisilmeeseen.

P.S Keittiön seinä on vihdoin saanut laatan. Taisi tosin jo kesäkuussa ilmestyä siihen.

Viikonloppuja!!

A-R


You Might Also Like

16 kommenttia

 1. Ompa kiva tuo tiskiharjateline. En varmaan ole tuollaiseen ennen edes törmännyt. :) Kaunista teillä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tiskiharjateline on kuule ihan sellainen talouspaperirullalle tarkoitettu teline Ikeasta. Meil ei yläkaappeja niin täytyi joku kehitellä. :)

   Poista
 2. Ei kyllä sovi tuollaiset alkoholipullot tuohon :O

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi ei tarvitse sinusta käydäkkään :)

   Poista
 3. Kaunis ja valkoinen seinä! Näyttikin aika erilaiselta kuin viimeksi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Seinä olikin pitkään "kesken", kun ei ollut ajatusta mitä halutaan siihen. Varastossa olleet laatat sopikin tuohon mainiosti. Tuo valoa ja selkeyttä tilaan.

   Poista
 4. Hyvältä näyttää! Kivoja kesäpäiviä sinne :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos! Ja sinne myös ihania hetkiä.

   Poista
 5. Hihhii, makuja on monia, mut noi kaikki_pullotkin_käy oikein kivasti tasolle :) Ja valoa tuli taatusti lisää laatoilla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noh mä näen pulloissa muotoilun,ei ole merkitystä onko niissä ollut limua vai fairya. :) mut joille alkoholi on tabu/ongelma kokevat noi uhkaavana,näkisin näin. Mut juu,toi valo on parasta! Levyseinä oli karsee!!

   Poista
 6. Kaunista! Tykkään noista valkoista laatoista tosi paljon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Onneksi varastosta löytyi sopiva määrää laattaa.

   Poista
 7. Hei!
  Minullakin pistää silmään "alko"pullot sisustuksessa, mielestäni mauttomia suoraan sanottuna. se tuo mieleeni alkoholistiveljeni ikävällä tavalla. Ja tällä en tarkoita mitään pahaa sinulle, vain kerron, mitä mielikuvia ka ajatuksia tuommoiset "pullokuvat" katsojissa voi herättää.. Kaikillehan alkoholi ei tuo mukavia muistoja mieleen :( - ja ehkä ei kaikista "lapsiystävällisimpiä" :) sisustusjuttuja muutenkaan?
  Blogisi on yleensä ottaen ollut mukava ja virkistäävä, joten toivon, että voit ottaa tämän kommentin ystävällisesti vastaan - kilttinä kritiikkinä.
  Mukavaa kesää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi!
   Minusta kuvassa on kolme pulloa, niissä nyt sattuu olemaan etiketit paikallaan.
   Paljon olen käyttänyt pulloja maljakkoina ja muutenkin astelemissa,tosin niissä ei ole tuota etikettiä.
   Ja asetelmista on ollut kuvia omassa blogissani ja muidenkin. esim http://piirto.blogspot.fi/2013/08/vanha-poyta-ja-lasipulloja.html

   Itse en koe että etiketti tekisi niistä erityisen mautommia tai pahoja,kyllä se on ihan jokaisen katsoja asenteesta kiinni. Jokaista asiaa voi katsoa miljoonalla eri tavalla.
   Minä en ota toisten ajatuksista ja kokemasta vastuuta. Enkä mitenkään koe kommenttiasi negatiivisena. Kuva herätti sinussa vahvoja tunteita,ei minussa.
   Ehkä sinäkin voisit ottaa kuvan herättämän tunteen mahdollisuutena päästä käsiki kokemaasi ikävään. Alkoholin väärinkäyttö on oire,ei syy.
   Ja jos se on jollekkin ongelma (eli liika käyttö tai absoluuttinen kieltäytyminen) on ongelma ihmisen sisällä,ei juomassa. Ja aikuisten suhtautuminen asioihin vaikuttaa lapsiin.
   Normaali alkoholinkäyttö turvallisilla vanhemmilla ei aiheuta lapselle turvattomuutta.
   Itse tunnen montakin alkoholisti perheen lasta ja he ovat traumaansa käsitelleet,eikä pullon näkeminen heissä aiheuta reaktiota. (he siis nyt jo aikuisia) Ja ihan terveellä pohjalla heillä nyt alkoholin käyttö. Toki ymmärrän traumasi. Itsekkin olen kasvanut uskonnolisessa yhteisössä jossa alkoholipullo oli yhtä kuin turvattomuus/alkoholismi. Onneksi olen saanut aikuisena itse rakentaa omat käsitykseni uusiksi kaikkeen.
   Samalla tavalla voi käyttää väärin liikuntaa ja lääkkeitä. Ja anorektikko voi kokea ahdistusta ruoka kuvista yms.
   Silloin voi vapaasti siirtyä lukemaan toista blogia. Ja jos haluat ottaa tämän kommentin negatiivisena,niin se on oma valintasi.
   Toivon sydämestäni kaikkea hyvää sinulle ja että pääset ikävästä traumastasi!!

   Poista

Ajatuksia,terkkuja..? Kiitos ♥

Subscribe