Ruokailutila olohuoneen puolelle

10:01

Vauvan syntymä lähestyy kovaa vauhtia ja sen myötä oli aika järkevöittää meidän "makuuhuone/ruokailutila" yhditelmää.  Alunperin ruokailutila oli tarkoitus pitää samassa paikassa
 ja rakentaa siihen viereen alkovi meille. Idea todettiin kuitenki hyvin pian toimimattomaksi ja oli aika miettiä joku toinen ratkaisu. Ensin tuntui ettei ruokapöytä millään voi mahtua olohuoneen puolelle,mutta yllättävän pienen muutoksen myötä löytyi kuin löytyikin sille paikka olohuoneen nurkasta. Tila ei mennyt lainkaan ahtaaksi,päinvastoin tuntuu että olohuoneen neliöt lisääntyi.
Ruokapöydän siirryttyä keittiön vierestä olohuoneeseen,tarvittiin keittössä pieniä muutoksia.
Niistä lisää jahka saadaan keittiön remppaa eteen päin.

Mä niin tykkään olohuoneen tunnelmasta! Puun kontrastit tuo lämpöä ja tunnelmaa,tumma vedenvihreä seinä antaa ilmettä ja iso matto kokoaa tilan yhteen. Tykkään tästä tilasta ehkä eniten tässä kodissa,sinne on ihana käpertyä arki iltaisin oleilemaan ja viettää aikaa niin perheen,kuin ystävien kanssa. Oma koti on maailman paras paikka.
Viikon jatkot!

xxx

Anna-Reetta

You Might Also Like

4 kommenttia

 1. Moikka! Törmäsin tähän postaukseen tuolla blogit.fi- sivulla ja pakkohan sitä oli tultava vilkaisemaan blogiasi :) Muuten, ihana tuo ruokailutila, ja mahtavan värinen maalisävy valittu ruokatilan seinälle. Puu on niin lämmin materiaali, että tuohon tilaan sopii kuin nakutettu :) Ruokailutilaa ja olohuonetta on usein aika hankala yhditää, mutta tuossa se tyyli jatkuu... Ja ruokailutilan voi aina "erottaa" muusta tilasta vaikka matolla, jos niin haluaa. Ihana kukkakimppu myös pöydällä, niin keväiset värit, että... Kevät terkut Lahdesta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! apua miten multa on jäänyt kommentit huomaamatta!! Ei lainkaan tapaistani.
   Kiitos kommentista ja sen ihanasta sisällöstä!!

   Poista
 2. Ihanan näköistä! Minä täällä justiin sudin Nefriittiä keittiön seinään ja kyllä vihreän sävyt vaan tuo lämpöä ja kotoista fiilistä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja sinulle sama kun edelisele kommentoijalle! Pahoittelut et jostain syystää vastaaminen on jäänyt/unohtunut!! Vihreä on täydelinen!

   Poista

Ajatuksia,terkkuja..? Kiitos ♥

Subscribe