Kesäiset puutarhajuhlat gluteenittomin tarjoiluin

15:22

Kesän parhaimmat juhlat järjestetään rennosti puutarhassa helpoilla tarjottavilla.
Juhlien koristelut hoituu kesäisin helposti luonnonkukkia hyödyntäen, isot kukkakimput on näyttäviä ja kauniita. Me järjestimme jokin aika sitten 13- ja 1-vuotiaiden neitien yhteiset syntymäpäiväjuhlat omassa puutarhassa kattaen tarjoilupöydän pergolaan. Ripustin pergolaan parit pitsiverhot ja yhden valkoisen verhon tunnelmaa tuomaan, poimin kimpun kukkia maljakkoon ja levitin pöytään pitsiliinan. Näin saatiin juhliin kaunis koristelu helposti. Tarjoilussa menimme myös helpoimman kautta ettei juhlista tarvitse stressata ja käyttää edellistä viikkoa leipomiseen. 

gluteenittomia kaurakeksejä ja kääretortusta tehtyä gluteenitonta kakkua sekä vaahtokarkkeja.
Suolaisissa oli tarjolla helppo mansikka-halloumisalaatti, patonkia ja siemennäkkäriä
Gluteenittomia patonkeja saa nykyään S-ryhmän kaupoista, mikä helpottaa tosi paljon meidän juhlien järjestely, kun koko kuusihenkinen perhe syön gluteenitonta.

Juhlat puutarhassa helpottaa paljon järjestelyjä, ei tarvitse kiinnittää sisällä niin paljon huomiota siivoukseen ja onhan ulkona paljon enemmän myös tilaa juhlavieraille.

Me vietettiin erittäin onnistuneet juhlat neljänkymmen hengen voimin ja niistä jäi ihanat muistot!
Rakastan juhlia ja ajattelin tänä vuonna järjestää niitä vähän useammin. Elokuulle on jo tiedossa seuraavat, tuparit nimittäin. Kahden vuoden asumisen jälkeen on vihdoin sopiva hetki järjestää ne.

Ihanaa juhannusta teille!!

Anna-Reetta 

You Might Also Like

0 kommenttia

Ajatuksia,terkkuja..? Kiitos ♥

Subscribe