Pehmeyttä Hakolan sohvaan

08:26

Vuosi sitten hankkimamme Hakola Fokus sohva on hyvä ja toimiva sohva,
toisinaan tuntuu vaan että kaipaan siihen enemmän pehmeytä ja kotoisuutta skarpin linjan tilalle. Meillä kun on lähes aina ollut vanha, elämää nähnyt sohva. 60-luvun nahkasohva oli erityinen suosikki. Ikeaan on tullut viime vuosina ihania sohvia,hetken jo mietin luopumista tuosta Hakolan sohvasta ja tilalle vaalan rosaa Södermamn 3:n istuttavaa tai Norborgin vaaleaa kulmasohvaa.
Sohvan vaihtamista täytyy kuitenkin miettiä rauhassa,joten ei passaa hätiköidä.
Niinpä heitin sohvan ilmettä pehmentämään pellavaisen Zaran päiväpeitteen ja pari Svaneforsin tyynyä jotka ostin Riihimäellä sijaitsevasta ReineB sisustus- ja lifestyle kaupasta.
 Toisinaan tällainen pieni tuunaus tuo vaihtelua ja uutta ilmettä helposti ja edullisesti.
Tuo peite helpottaa muutenkin arkea,kissa taloudessa kun niitä karvoja riittää sohvalla.
Peitteen saa helposti heitettyä ulos tuulettumaan ja pesukoneeseen.

Svaneforsin tekstiilit on viimesen vuoden aikana löytänyt tien kotiimme, kauniita ja kohtuu hintaisia tekstiilejä. Suosittelen tutustumaan jos merkki ei ole ennestään tuttu. 
Meidän valkoinen Svaneforsin paimentolaismatto odottaa pesulaan vientiä,sen jälkeen taidan vaihtaa sen punaisen villamaton tilalle. Kevät tulee ja tekstiilit vaihtuu keveyempiin,raikkaimpii väreihin.

Ihanaa,keväistä viikonloppua!

xxx

Anna-Reetta


You Might Also Like

2 kommenttia

  1. Meille kotiutui äskettäin Hakolan Lazy divaaniosalla. Hankintavaiheessa kävin koeistumassa myös ikean söderhamn sohvan. Istuin mukavuus ei yllä hakolan tasolle. Eikä myöskään kankaiden laatu. Luovuinkin hyvin nopeasti ikean sohvasta. Lazyyn olen ollut tosi tyytyväinen :) Anna Fokukselle vielä mahdollisuus :)

    VastaaPoista
  2. No tuo Lazy olisi ollut paljon kivempi,muistaakseni tuli myyntiin vasta viime syksynä..vai kesällä.. Hm! Ainakin muistelen että sen jälkeen kun oltiin jo ostettu Fokus. Mä kuulin vähän samaa tuosta Söderhamnista,joten skipattiin se ja tällä nyt mennään. Ei oikein viitsi vaihtaa huonompaan laatuun. :) Katsotaan mitä keksitään. Olisi ihana mahtua koko perhe sohvalle makoilemaan,joten sillä harkisen myös vaihtoa.

    VastaaPoista

Ajatuksia,terkkuja..? Kiitos ♥

Subscribe